El Cau de l’Unicorn

El Cau de l’unicorn és una companyia especialitzada en la creació i interpretació de espectacles de grans titelles i actors en llum negra, amb uns textos molt curosos, cançons originals per a cada espectacle i un contingut visual molt elaborat i sorprenent…

Trajectòria

El Cau de l’unicorn es una Companyia especialitzada en la creació e interpretació de espectacles de grans titelles i actors en llum negra, amb uns texts molt curosos, cançons originals per a cada espectacle i un contingut visual molt elaborat i sorprenent…

La Companyia neix l’ any 1.994 a la Masia “Can Pedro” de Sant Jaume dels Domenys (Tarragona), quan un grup d’ actors del Penedès, juntament amb un grup d’ Artesans de l’ Escola d’ Arts i Oficis del Penedès, s’apleguen per crear l’espectacle “El Fantasma Mentider”.

L’ any 1.995, s’estrena d’aquest espectacle a Vilafranca del Penedès i es canvien les instal•lacions a una altre Masia més espaiosa: Can Jaume Macià, de Les LLambardes (Torrelles de Foix) (Barcelona).

L’Any 1.996 s’hi enregistra “Artesanos del divertimento”, una sèrie de TV, adreçada al mercat hispano-americà que s’estrena a la “Fira Audiovisual de Cannes” l’any 1.997 amb molt bona acollida per part de les Televisions Canadenca, Australiana i Japonesa.

L’any 1.998 s’estrena l’espectacle “EUREKA!!!” dins la programació del Festival Internacional de Titelles i objectes de Barcelona.

L’any 1.999 la companyia es trasllada a les actuals instal•lacions (A Canaletes –Cabrera d’ Anoia – Barcelona).

Fins l’Any 2.002 ambdós espectacles han “girat” per quasi totes les ComunitatsAutònomes i per una trentena de Festivals Nacionals e Internacionals.

El Maig del 2.002, s’estrena “LA VIA LÀCTIA” dins de la MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL DE LA XARXA a IGUALADA.

L’any 2.003 la Companyia es nomenada per els PREMIS ARC (Associació de representants, promotors i managers de Catalunya) .

També el 2.003, “LA VIA LÀCTIA” rep el “Premi del Públic al millor espectacle de la Temporada” a Palau de Plegamans. (Puntuació mitjana del públic 9’3 sobre 10)

El maig del 2.005, es nomenat per els premis “Millors 2.004” convocats per el Teatre Metropol i per l’Ajuntament de Tarragona.

El febrer del 2.006, es nomenat per la XlV Edició dels “Premis Teatro de Rojas” convocat per el Teatro de Rojas de Toledo, com a Millor Espectacle Infantil i Familiar de l’ any 2.005.

El Gener del 2011, es reestrena “EL FANTASMA MENTIDER” .

El Novembre de 2015 s’estrena “Akäshia, el viatge de la llum”.

L’Octubre de 2017 rep el Premi “Empresa Responsable amb l’ infància” del Consell Independent de Protecció a la Infància”

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES