Per què esdevenir membre d’UNIMA?

Ser-ne membre, et permet entrar fàcilment en contacte amb altres persones d’aquí i d’arreu del món, que també els interessa aquest Art, per compartir inquietuds, coneixements i activitats.

En convertir-te en membre d’UNIMA Catalunya, dónes més força a la veu d’un col·lectiu d’individus, entitats i organitzacions que treballem per defensar i promoure el Teatre de Titelles i Arts associades. Formes part d’una comunitat internacional que garanteix compartir informació sobre les teves creacions, gires, activitats i necessitats. Tens accés a tota mena d’informacions vinculades i pots publicar les teves notícies als webs unima.cat, unima.esunima.org, perquè arribin a titellaires de tot el país i molt més enllà. Pots descobrir el treball dels companys i les companyes titellaires i altres artistes locals i estrangers. Pots incidir en el present i el futur del Teatre de Titelles amb les teves propostes d’acció.

Sent membre d’UNIMA Catalunya, pots gaudir dels avantatges i descomptes que s’ofereixen periòdicament en cursos, festivals i altres activitats. Pots rebre beques i ajuts diversos. Pots participar en accions solidàries com el “Project Kanguru”, participar i gaudir de la xarxa internacional d’allotjament entre membres d’UNIMA “Bed and Puppets”, etc.

En definitiva, associant-hi passes a ser part activa d’una organització que arriba a un centenar de països i engloba a milers de titellaires, estudiosos i apassionats pel Teatre de Titelles, Objectes i Arts Associades.

No t’ho miris des de platea, entra en escena i digues la teva!

T’ho deixaràs perdre?

Tenim tres tipus de quotes:

SIMPATITZANT

25€

Anual

Per formar part exclusiva d’UNIMA Catalunya

Aquesta modalitat de benvinguda et permet prendre part de totes les iniciatives i activitats d’UNIMA Catalunya, però no participar, ni gaudir de les activitats, ajudes i descomptes que depenen d’UNIMA Federació Espanya i/o d’UNIMA Internacional.

 INDIVIDUAL

100€

Anual

Per formar part d’UNIMA Catalunya i també d’UNIMA Federació Espanya i d’UNIMA Internacional a títol individual

Aquesta modalitat de ple dret, et permet prendre part de totes les iniciatives i activitats d’UNIMA Catalunya, així com de les que organitzem des d’UNIMA Federació Espanya i UNIMA Internacional, gaudint de les ajudes i descomptes que oferim (beques per assistència a cursos formatius, a festivals, etc.) i rebre la revista periòdica «Fantoche«.
La quota es reparteix en 25€ per a UNIMA Catalunya, 70€ UNIMA Federació Espanya i 5€ UNIMA Internacional.

 COL·LECTIU

115€

Anual

Per qui vulgui formar part d’UNIMA Catalunya i també d’UNIMA Federació Espanya i d’UNIMA Internacional a títol col·lectiu (companyia, associació, etc.)

Aquesta modalitat us permet prendre part de totes les iniciatives i activitats d’UNIMA Catalunya, així com de les que organitzem des d’UNIMA Federació Espanya i UNIMA Internacional, gaudint de les ajudes i descomptes que oferim (beques per assistència a cursos formatius, a festivals, etc.) i rebre la revista periòdica «Fantoche«.
La quota es reparteix en 25€ per a UNIMA Catalunya, 85€ UNIMA Federació Espanya i 5€ UNIMA Internacional.

Les quotes són anuals, de l’1 de gener al 31 de desembre.