Congrés UNIMA 2021 online

Del 19 al 23 d’abril 2021

Com ja sabeu, el 2020 ens vam veure obligats a posposar el Congrés de Bali a causa de la pandèmia, amb l’esperança que en aquest any 2021, la situació hagués millorat. Però no ha estat així i ens ha tocat prendre mesures alternatives per no retardar encara més la celebració del nostre Congrés mundial.

La situació sanitària a tot el món fa que els viatges internacionals no siguin recomanables i, si es fan, sigui amb molts procediments administratius i sanitaris, tant d’anada com de tornada, de manera que l’única possibilitat que tenim és fer-lo en línia, com tants i tants esdeveniments internacionals.

INSCRIPCIÓ ONLINE

Això té molts inconvenients que ens omplen de tristesa, començant per un dels més importants: la manca d’aquest contacte humà tan necessari i que ens permet sentir-nos part integral de la nostra associació, de la nostra gran família que és la UNIMA, aquest contacte a través del qual neixen tantes idees i projectes…

Però… també hi ha alguns bons aspectes per celebrar aquest Congrés en línia, fins i tot alguns molt bons, com ara obrir la possibilitat que tothom hi pugui participar: a tots els consellers i membres de la UNIMA que, en altres ocasions, no van poder assistir al Congrés per motius econòmics i de temps, i que a causa de l’estalvi de temps i l’absència de despeses de viatge i allotjament, podran assistir al Congrés, potser per primera vegada a la seva vida, i a un cost molt inferior per a ells i elles.

Estem treballant amb el Comitè Executiu d’UNIMA per organitzar-lo d’una manera dinàmica i atractiva, tot i que es manté a través d’una pantalla i que ens faltarà el contacte humà.

Es planifiquen horaris durant els cinc dies de reunions on es poden trobar pràcticament per debatre i compartir idees, o simplement per intercanviar-ne.

Les dates del Congrés 2021 segueixen sent idèntiques a les previstes inicialment aquest any: se celebrarà del 19 al 23 d’abril.

Atentament,
Idoya Otegui
Secretària General

(extracte del missatge oficial de la Secretària General d’UNIMA International)

AGENDA DEL CONGRÉS
(In English)