Celebració del Dia Mundial del Teatre de Titelles 2021 a Barcelona

UNIMA Catalunya ha celebrat el Dia Mundial del Teatre de Titelles 2021 a Barcelona, amb la col·laboració de Recomana.cat i de la sala La Puntual. L’acte s’ha desenvolupat al Carrer de l’Allada-Vermell i ha comptat amb la participació d’un bon nombre de titellaires i de públic de totes les edats, que s’havien prèviament inscrit per prendre part a les activitats programades.

   

Hi han hagut diverses intervencions breus de titellaires de la Casa-Taller de Marionetes de Pepe Otal amb els seus titelles. En Toni Rumbau, ajudat d’en Pipa, el titella de Nèstor Navarro, ha fet la lectura del Manifest d’UNIMA Internacional, amb foto de grup inclosa al final.

   

En paral·lel s’han impartit dos tallers familiars de construcció de titelles que han tingut gran afluència.
Han estat el taller de “Caps de suro” a càrrec de la companyia Escenaris Naturals i el taller de “Construcció de titelles de paper de diari” a càrrec de la companyia La Bayka.

   

El temps també ha acompanyat i s’ha gaudit d’un sol extraordinari que ha fet brillar tots els actes, de manera que ha estat una Jornada rodona, tant per als organitzadors, com per al nombrós públic que s’hi ha aplegat, tot respectant les normes anti-COVID.

Vídeo reportatge gràfic de les activitats d’aquest Dia Mundial al nostre canal de YouTube.

Visca el Teatre de Titelles i els i les Titellaires que ho fan possible!

 

PUBLICA UNA NOTÍCIA

Si estàs associat a UNIMA CATALUNYA, pots publicar una noticia o qualsevol esdeveniment.

Últimes notícies Unima