Associa’t

Per què esdevenir membre d’UNIMA?

Ser-ne membre, et permet entrar fàcilment en contacte amb altres persones d’aquí i d’arreu del món, que també els interessa aquest Art, per compartir inquietuds, coneixements i activitats.

En convertir-te en membre d'UNIMA Catalunya, dónes més força a la veu d’un col·lectiu d'individus i organitzacions que treballen per promocionar les marionetes i Arts associades. Formes part d'una comunitat internacional que garanteix compartir informació sobre les teves creacions, gires, activitats i necessitats. Tens accés a tota mena d’informacions vinculades i pots publicar les teves notícies als webs www.unima.cat, www.unima.es i www.unima.org, perquè arribin a titellaires de tot el país i molt més enllà. Pots descobrir el treball dels companys i companyes titellaires i altres artistes locals i estrangers. Pots incidir en el present i el futur del Teatre de Titelles amb les teves propostes d’acció.

Sent membre d’UNIMA Catalunya, pots gaudir dels avantatges i descomptes que s’ofereixen periòdicament en cursos, festivals i altres activitats. Pots rebre beques i ajudes diverses. Pots participar en accions solidàries com el “Project Kanguru”, gaudir de la xarxa “Bed and Puppets” d’allotjament entre membres d’UNIMA, etc.

En definitiva, ets part activa d’una associació que arriba a un centenar de països i engloba a milers de titellaires, estudiosos i apassionats pel Teatre de Titelles, Objectes i demés Arts Associades.

T’ho deixaràs perdre?

Existeixen dues modalitats per fer-se soci:

SOCI SIMPATITZANT

20 €

Per a totes aquelles persones que vulguin formar part d'UNIMA Catalunya, però no d'UNIMA FEDERACION-INTERNACIONAL.

Aquesta modalitat permet participar activament a totes les iniciatives d'UNIMA Catalunya, però el soci simpatitzant no pot disposar de cap de les ajudes i descomptes que ofereix UNIMA FEDERACIÓN.

SOCI INDIVIDUAL

80 €

Per a tothom qui vulgui formar part d'UNIMA Catalunya i també d'UNIMA FEDERACIÓN - INTERNACIONAL

(Possibilitat de rebre ajuts per assistència a cursos formatius, festivals, etc., així com d'assistir activament a les reunions d'UNIMA FEDERACIÓN)

Les quotes són anuals, de 1 de gener a 31 de desembre.


Si voleu associar-vos a UNIMA CATALUNYA ompliu el següent formulari. Les dades que envieu seran publicades a la web com a fitxa de soci: