Tallers formatius sobre subvencions

El dia 19 d’octubre presencialment i telemàticament els dies 27 i 29 del mateix mes, han tingut lloc els dos tallers formatius «ENTENDRE LES SUBVENCIONS PÚBLIQUES D’ARTS ESCÈNIQUES» que organitzats per UNIMA Catalunya, ha impartit Giulia Poltronieri.

El primer taller va tenir una assistència limitada a sis persones, totes elles sòcies d’Unima Catalunya i al no presencial s’hi van inscriure deu persones més, nou de les quals sòcies de la nostra Associació.

La temàtica, com queda clar en el títol, es va centrar en les diferents modalitats de subvencions i ajuts a escala europea, estatal i catalana que atorguen les Institucions públiques i privades a les quals hi podríem tenir dret. En va fer un repàs de totes elles, explicant els pros i contres de cadascuna, donant consells i fent esment de les precaucions o qüestions que cal tenir en compte en cadascuna i obrint un torn per aclarir els dubtes que podien tenir els participants.

El resultat ha estat molt satisfactori, atenent als comentaris dels inscrits, que van valorar positivament tant la disponibilitat de la Giulia, com del seu grau de coneixement en la matèria i la capacitat per fer senzill un procés i un llenguatge sovint enrevessat i confús.