Produccions Essencials


Sergio Pons
Companyia Produccions Essencials
Tel. 639086569
sergio@produccionsessencials.com
www.produccionsessencials.com/
Trajectòria


PRODUCCIONS ESSENCIALS neix a Barcelona en el 2006 com a plataforma de creació per donar sortida a projectes escènics que fusionin diferents disciplines artístiques amb un alt component d’innovació.

Amb una llarga trajectòria al món professional del teatre de gest, la companyia neix amb la intenció de fomentar sinérgias i col·laboracions artístiques puntuals entre diferents professionals i companyies relacionades amb el món del teatre de gest, l’audiovisual, les arts plàstiques i el musical.

“Cuttlas, anatomia d’un pistoler” (Premi de la Premsa en el Festival Kontrapunkt 2008, Szczecin, Polònia), és el primer projecte teatral de gran format de Produccions Essencials, i es crea amb la intenció d’innovar i ampliar la visió tradicional del teatre de titelles. Siguíendoaquestes dues línies de treball, estrena més tard “El porc feroç”, una obra en la qual aprenem a conviure amb les nostres pors gràcies al sentit de l’humor. També llança “Cinc contes diferents”, un espectacle de titelles accessible que tracta sobre les capacitats que tenen els nens amb necessitats especials.

La pròpia companyia es defineix com: “titelles i actors aventurers al servei de les històries, en les quals sempre busquem cinc peus al gat.” Amb espectacles per gaudir en família, somiar com a nens, reflexionar com a majors, riure com a pirates i volar com a astronautes.