Ajornat el Festival de Titelles Guant

Tal i com fixa la normativa en la darrera resolució aprovada el 30 d’octubre de 2020 pel Govern de la Generalitat de Catalunya i en vigor a partir d’aquest mateix dia, l’activitat cultural arreu del país es veu afectada amb noves restriccions. Així, i durant els quinze dies d’aplicació inicialment previstos, els Teatres de Valls abaixaran el teló i ajornaran les representacions previstes.

El principal cicle afectat en la programació dels Teatres de Valls serà el Festival de Titelles Guant, previst entre els dies 3 i 8 de novembre, que queda ajornat fins a nova data, a l’espera de conèixer com avança la situació sanitària i les mesures que se’n deriven. La direcció artística i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls treballen en unes noves dates per a reprogramar el conjunt d’espectacles de la mostra. La venda d’entrades per al festival s’atura temporalment i els espectadors que ja disposin de localitats hauran de conservar-les fins a conèixer les noves dates, per les que seran vàlides les mateixes entrades ja adquirides.