Pallassos de Fusta al Festival Didó de Terrassa, dissabte 21 d’abril

Pallassos de Fusta.jpg

La Compañía de Marionetas Herta Frankel presenta al Festival Didó de Terrassa l’espectacle Pallassos de Fusta. Un petit homenatge als grans pallasos del segle XX.
Monsieur Loyal, convoca sobre la pista les cascades d’alegria d’uns vells pallassos de fusta. Els peixos pallasso ens condueixen a una altra dimensió, convertint-se en els mítics Fratellini, Antonet, Grock, Rivel i Popov. Celofán és el seu tramoista i Marcelo acudeix a la cita amb la seva ombrel·la. La màgia i l’il·lusionisme de Chand Pasha ens transportaran a l’Orient Llunyà.

Tindrà lloc a la Sala Maria Plans del Institut del Teatre. Pilar Gálvez y Fernando Gómez, són els promotors i directors d’aquesta companyia de titelles hereva del llegat artístic d’Herta Frankel i Los Vieneses. Ells conserven, animen i exhibeixen la col·lecció de titelles de l’Herta, una de les més representatives dels darrers 70 anys, al Marionetàrium del Parc d’atraccions del Tibidabo.

Deixa un comentari